πλακάκια, είδη υγιεινής Ηράκλειο Κρήτη

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ελληνικά    english

Home

Πλακάκια

Είδη Υγιεινής

Υλικά Τοποθέτησης

Διάφορα Προϊόντα

Τοποθεσία

Επικοινωνία  κοπέλα στο μπάνιο

Αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου - άλλα προϊόντα


 

Επιπλα μπάνιου

Η εταιρεια μας διαθετει τα έπιπλα μπάνιου της CRISTALODECOR, TULLI ZUCCARI, IDEAL STANDARD αλλά και άλλων Ελληνικών και Ευρωπαικών εργοστασίων.

Σε ύφος μοντέρνο ή κλασσικό, απλό ή επιτηδευμένο σε ξύλο ή λάκα οι επιλογές στα έπιπλα μπάνιου είναι ουσιαστικά ανεξάντλητες.

έπιπλα μπάνιου
έπιπλα μπάνιου
έπιπλα μπάνιου
έπιπλα μπάνιου
έπιπλα μπάνιου

Αξεσουάρ μπάνιου

Η κλασσική γραμμή των αξεσουάρ μπάνιου από υαλώδη  πορσελάνη της IDEAL STANDARD (σε διάφορα χρώματα) εγγυάται τη διαχρονικότητα της επιλογής και τη λειτουργικότητα του μπάνιου.

Επίσης υπάρχουν μοντέρνα σχέδια σε αξεσουαρ μπάνιου Ιταλίας των εταιρειων BRONZE ART by ASLANIS και GEDY  από inox, μπρούντζο, πλαστικό, ξύλο, γυαλί και ότι άλλο επιτάσσει η σύγχρονη μόδα.

αξεσουάρ μπάνιου
αξεσουάρ μπάνιου
αξεσουάρ μπάνιου
αξεσουάρ μπάνιου

Νεροχύτες

Οι ανοιξείδωτοι νεροχύτες από χάλυβα (ατσάλι) της Pyramis αποτελούν επένδυση ζωής λόγω της άριστης πρώτης ύλης και της διαχρονικής ομορφιάς.

Έχουν τεράστια αντοχή στη θερμότητα, στη χάραξη και ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε ντεκόρ κουζίνας και με κάθε πάγκο εγκατάστασης. Η τεράστια ποικιλία τους εξασφαλίζει ότι κάποιος από αυτούς είναι φτιαγμένος για τις ανάγκες σας.

Γρανιτένιοι νεροχύτες: Η σειρά Pyragranite της Pyramis διαθέτει μοντέλα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, μεγάλο εύρος χρωμάτων και απαράμιλλη αντοχή σε πρόσκρουση, κάμψη, δραστικές χημικές ουσίες, θερμικό σοκ και αιχμηρά αντικείμενα.

Νεροχύτες λευκής πορσελάνης της Ideal Standard προσφέρουν μία αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας στην κουζίνα σας.

νεροχύτες
νεροχύτες
νεροχύτες
νεροχύτες

Απορροφητήρες - Πολυκουζινάκια

αποροφητήρες κουζίναςΟ ακούραστος σύμμαχος στην κουζίνα δίνει άλλο αέρα και ομορφαίνει το χώρο. Με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χειρισμό και τη λειτουργικότητα, οι απορροφητήρες συνδυάζουν τέλεια υλικά όπως το inox, το γυαλί και το αλουμίνιο.

Ηλεκτρονικά κουμπιά αφής, λάμπες αλογόνου και καινοτομικός σχεδιασμός προσφέρουν ουσιώδη προτερήματα σε κάθε ένα από τα 22 μοντέλα ξεχωριστά.

πολυκουζινάκιαΤα πολυκουζινάκια και ντουλάπια Pyramis αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας πλήρους κουζίνας.

Αποτελούνται από νεροχύτη με ηλεκτρικές εστίες και ψυγείο με κατάψυξη.

Οξύμαχα προϊόντα δαπέδου KLINKER

οξύμαχα προϊόντα δαπέδουΤα απαράμιλλης ποιότητας οξύμαχα προϊόντα δαπέδου εξωτερικών και επαγγελματικών χώρων σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων εγγυώνται την αντοχή στο χρόνο και στη βαριά χρήση.

Υαλότουβλα

υαλότουβλαΓερμανικά υαλότουβλα SOLARIS σε όλους τους τύπους, διαστάσεις και χρώματα. Ευρωπαϊκή  ποιότητα για όποιον κτίζει με φως και γυαλί.

Πατητή Τσιμεντοκονία

Πατητή ΤσιμεντοκονίαΈγχρωμο σύστημα βάσεως τσιμέντου 2 συστατικών σε πολλές αποχρώσεις. Για την δημιουργία σταθερής τελικής επιφάνειας πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αισθητικής χωρίς αρμούς σε τοίχους και δάπεδα. Είναι απολύτως φυσικό προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον απαλλαγμένο από διαλύτες και άλλες επιβλαβείς πτητικές ουσίες. Διαβάστε περισσότερα..

 

Χρήσιμα links


 
telos pinaka

Webdesign and Hosting by Artkreta.GR