πλακάκια, είδη υγιεινής Ηράκλειο Κρήτη

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ελληνικά    english

Home

Πλακάκια

Είδη Υγιεινής

Υλικά Τοποθέτησης

Διάφορα Προϊόντα

Τοποθεσία

Επικοινωνία  κοπέλα στο μπάνιο

Πλακάκια - Ηράκλειο Κρήτης


 

Για πλακάκια στο Ηράκλειο Κρήτης, η εταιρεία Κουτράκης εγγυάται την άριστη ποιότητα, τις οικονομικές τιμές και την μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε πλακάκια μπάνιου, κουζίνας ή δαπέδου.

Κεραμικά Πλακάκια MARAZZI

Ένα από αυτά η MARAZZI αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στα κεραμικά πλακάκια.

Εμπειρία και καινοτομία, δημιουργικότητα και σχεδιασμός, παράδοση και κουλτούρα, πάθος για την κεραμική τέχνη και περιβαλλοντική ευαισθησία είναι τα ισχυρά σημεία των κεραμικών MARAZZI - RAGNO, που υπογράφουν κατοικημένους χώρους από το 1935, συνδυάζοντας αισθητική και υλικά αρίστης ποιότητας.

Με πάνω από 5.500 προϊόντα από πορσελανοειδή πηλό (porcelain stoneware), κρυσταλλοποιημένο πορσελανοειδή πηλό (crystallized stoneware) και μονόπυρης τεχνολογίας, που διατίθενται σε ολόκληρες σειρές μεγεθών, χρωμάτων, πάχους και επιφανειακών υφών, η Marazzi είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις ποικίλες ανάγκες της δόμησης κατοικιών και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σήμερα τα κεραμικά πλακάκια Marazzi χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την επίστρωση δαπέδων και τοίχων κατοικιών αλλά, χάρη στα εξέχοντα τεχνικά και αισθητικά τους χαρακτηριστικά, επιλέγονται όλο και συχνότερα για χρήση σε δημόσιους χώρους και μείζονα αρχιτεκτονικά έργα.

Πλακάκια VITRUVIT

Η VITRUVIT, ένα από τα εργοστάσια που αντιπροσωπευουμε, είναι μία σύγχρονη ελληνική εταιρεία που προσφέρει ποιοτικά πλακάκια δαπέδου ή τοίχου.

Με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπιστία, εδώ και δεκαετίες, εκφράζει μία δυναμική ελληνική πρόταση στον κλάδο. Το διαχρονικό design, η ποικιλία, η πληρότητα και η επάρκεια των προϊόντων της καλύπτουν απρόσκοπτα τη ζήτηση, όποιο κι αν είναι το ζητούμενο.

Η VITRUVIT είναι πάντα έτοιμη, για να απαντήσει τόσο στις οικιακές ανάγκες του έλληνα ιδιώτη όσο και στις προδιαγραφές, στις ποσότητες και στους αυστηρούς χρόνους παράδοσης ενός μεγάλου έργου.Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με στόχο την έρευνα, τη διασφάλιση της ποιότητας παραγωγής και τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Τα κεραμικά πλακάκια VITRUVIT παράγονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα ελληνικά και τα διεθνή πρότυπα (ΕΝ 14411:2003). Έχουν πιστοποίηση «CE» και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο.

Διαβάστε περισσότερα:

Χρήσιμα links

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια

πλακάκια


 
telos pinaka

Webdesign and Hosting by Artkreta.GR