πλακάκια, είδη υγιεινής Ηράκλειο Κρήτη

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ελληνικά    english

Home

Πλακάκια

Είδη Υγιεινής

Υλικά Τοποθέτησης

Διάφορα Προϊόντα

Τοποθεσία

Επικοινωνία  κοπέλα στο μπάνιο

Διαδικασία παραγωγής και προδιαγραφές ποιότητας στα πλακάκια


 

Πιστοί στο στόχο για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και ενημέρωσης των πελατών μας, παραθέτουμε λίγα λόγια για την παραγωγική διαδικασία και τις προδιαγραφές ποιότητας στα πλακάκια.

Διαδικασία παραγωγής

Εξευγενισμένες Α' ύλες όπως καολίνες, πλαστικά χρώματα, άστριοι, χαλαζίες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των κεραμικών πλακιδίων.

Όλα τα υλικά συναλέθονται με τη μέθοδο της υγρής άλεσης. Η ομογενοποιημένη κεραμική μάζα μορφοποιείται με σκληρό πρεσάρισμα σε υδραυλικές πρέσες μεγάλης ισχύος (600kg/cm2) προσδίδοντας υψηλές μηχανικές αντοχές στα παραγόμενα προϊόντα.

Μετά τα πλακίδια ξηραίνονται και ακολουθεί η όπτηση σε κλιβάνους Roller στους 1300 C.

Ακολουθεί η διαλογή των προϊόντων σε υπεραυτόματες μηχανές όπου η συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα είναι μόνο σε θέματα αισθητικής.

Αλλεπάλληλοι εργαστηριακοί ποιοτικοί έλεγχοι εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Προδιαγραφές ποιότητας

Οι ιδιότητες που παρουσιάζουν τα κεραμικά πλακάκια εξαρτώνται από την επιλογή και την αναλογία των υλικών κατασκευής.

Όλες οι βασικές ιδιότητες είναι μετρήσιμες με ειδικά μηχανήματα και έχουν τυποποιηθεί σε αντίστοιχους πίνακες προδιαγραφών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για τα πλακάκια ισχύουν οι προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης (CEN).

Επειδή δεν υπάρχει τύπος κεραμικού πλακιδίου που να είναι το εξίσου κατάλληλος για οποιαδήποτε χρήση, ο ενδιαφερόμενος - πελάτης θα πρέπει να αναζητήσει τον πλέον ενδεδειγμένο τύπο λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες - χρήσεις για τις οποίες προορίζεται.

Στα χαρτοκιβώτια συσκευασίας θα πρέπει να αναγράφονται με τυπωμένα γράμματα ορισμένα στοιχεία κατάταξης τους σε κατηγορίες ανάλογα με τις ιδιότητες και την ποιότητά τους. Το νέο πρότυπο ΕΝ Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που ορίστηκε για τα κεραμικά πλακίδια είναι το ΕΝ 14411.

Είμαστε στη διάθεσή σας για παροχή αναλυτικών προδιαγραφών ποιότητας όλων των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε. Συνεργαζόμαστε με ορισμένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια πλακιδίων στον κόσμο: πλακάκια Marazzi και Vitruvit


 
telos pinaka

Webdesign and Hosting by Artkreta.GR